Emiraatit ja Oman

Loisteliain ja eksoottisin risteily

Tällä huikealla loistoristeilyllä tutustut monipuolisiin, mieltä kiehtoviin vierailukohteisiin Arabiemiraateissa ja Omanin sulttaanikunnassa. Laivalla nautit laivan monipuolisista ja korkeatasoisista palveluista.

Suomessa rakennettu huikea Costa Toscana on yksi laivaston uusimpia kaunokaisia, joka tarjoaa vierailleen mahtavan kattauksen korkealuokkaisia ravintoloita, monipuolisia palveluita ja upeat puitteet unohtumattomalle lomalle.

Nyt ale -400 € / henkilö – hinta alkaen vain 1395 € (norm. 1795 €)

Alle 18-vuotiaille risteily + lento alkaen vain 895 € (lähtö 20.1.2023)

 

Lisämaksusta juomapaketti 30 € / vrk / hlö, lapsille ilmaiseksi.

Nopeimmille suorat Finnairin lennot, alla olevissa kiintiöissämme muutamia paikkoja per lähtö.

Huom! Myös suorat Finnairin lennot Helsingin kautta Dubaihin Rovaniemeltä ja Oulusta! Paikkoja rajoitetusti.

 

Omatoimimatkaajille risteilyt 16.12.2022 – 10.3.2023.

Palvelemme kattavasti ennen matkaa, toimitamme runsaan tietopaketin ja olemme käytettävissänne myös matkan aikana palvelupuhelimessa. Valitse vain mieleisesi risteily ja lähde matkaan!

 

Asiantuntijaoppaamme on mukana lähdöllä 13.1.2023.

Risteilyn hinta sisältää kaiken tämän:

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat – aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen. Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Palvelurahat (77 € / hlö) eivät sisälly hintaan. Ne voi halutessaan maksaa varauksen yhteydessä tai laivalla hyttilaskulla.

All inclusive -juomapaketti lisämaksusta. Juomapaketti sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino.

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi ja 010 231 6550.