Meistä

Loistoristeilyt – palveluksessasi maalla ja merellä

Haaveiletko loistokkaasta lomasta laivalla, joka on unelmiesi täyttymys, oma lumoava maailmansa keskellä merta? Unelmoitko ylellisyydestä, upeista ravintoloista, teatterista, uima-altaasta, saunasta, herkullisista monen ruokalajin aterioista, viineistä ja drinkeistä, jotka kaikki kuuluvat matkan hintaan? Toivotko näkeväsi uusia kaupunkeja, shoppailevasi tai kiertäväsi taidemuseoita? Me tarjoamme sinulle tämän kaiken – loistokkaan loman merellä ja maissa. Me tarjoamme sinulle Loistoristeilyn.

Risteilyiden asiantuntija palveluksessasi

Koolla on väliä. Loistoristeilyt on vuonna 2002 perustettu suomalainen yritys, joka on kasvanut Suomen suurimmaksi loistoristeilyitä myyväksi matkatoimistoksi. Se kertoo siitä, että meillä asiat tehdään oikein – järeällä ammattitaidolla, suurella sydämellä ja hymyllä.

Yrityksemme henkilökunta koostuu matkailualan huippuammattilaisista, jotka tietävät, miten loihditaan unelmien risteily. Virkailijamme hoitavat puolestasi lentojärjestelyt ja huolettoman kuljetuksen lentokentältä satamaan. Pakettiin kuuluu ruokien ja juomien lisäksi juuri sinulle valittu mieluisa hytti, jonka ikkunasta näkyy turkoosina kimalteleva meri – eikä näkymää peittävä pelastusvene.

Yksityisasiakkaiden lisäksi järjestämme lukuisia ryhmä- ja lukijamatkoja. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Radio Nostalgia, Suomen Kuvalehti ja Seura. Räätälöimme myös pienille ryhmille sopivia matkoja. Jos haluat lähteä reissuun kaveriporukalla,  pyydä meiltä tarjous!

Laadun ei tarvitse aina ryövätä kukkaroa. Pystymme antamaan sinulle jatkuvasti huippuedullisia tarjouksia upeisiin kohteisiin, koska olemme italialaisen Costa Cruises -varustamon päämyyntiedustaja Suomessa. Voit varata kauttamme myös Holland America Linen, Carnival Cruise Linesin, Cunard Linen, Princess Cruisen, Silversea Cruisen ja Seabourn Cruisen risteilyjä.

Tutustu risteilytarjontaamme verkkosivuillamme www.loistoristeilyt.fi. Voit myös varata risteilyn soittamalla meille numeroon 010 231 6550 tai sähköpostitse myynti@loistoristeilyt.fi. Räätälöimme yhdessä juuri sinulle sopivan matkan.

Keskity nauttimiseen – me pidämme sinusta huolen

Välillä kiireisen ja stressaavan loman päätteeksi tuntuu, että huh, nyt tarvitsisi lomaa. Loistoristeilyillä ei tätä ongelmaa ole, sillä matkallamme voit käyttää kaiken energian siihen tärkeimpään: nauttimiseen. Me hoidamme puolestasi kaiken muun. Kun varaat meiltä Costa Cruises -varustamon risteilyn, ryhdymme hommiin. Järjestämme sinulle lennot, siirtymät loistoristeilijälle ja turvallisen paluumatkan kotiin. Ennen matkaa saat meiltä matkalippujen lisäksi tuhdin tietopaketin risteilystäsi, josta selviää kaikki mitä sinun tarvitsee tietää. Reittilennot kohteeseen lennetään turvallisesti tunnettujen kansainvälisten lehtoyhtiöiden koneilla. Kun pääset perille, on sinua lentokentällä vastassa risteilyvarustamon edustaja, joka varmistaa, että pääset risteilyalukselle ajoissa aloittamaan lomasi. Loistoristeilijällä sinua odottaa sadan kokin loihtimat herkut aamusta iltaan ja baarimestareiden drinkit – ja kaikki tämä sisältyy matkasi hintaan!

All inclusive – yksi hinta sisältää kaiken

Jotta lomasi olisi mahdollisimman helppoa ja huoletonta, tarjoamme sinulle täyden palvelun paketin. Meillä tiedät, mistä maksat ja maksat vain kerran – yksi hinta pitää sisällään kaiken. All inclusive -matkamme sisältävät lennot, ruumaan menevän matkalaukun, opastuksen kohdemaan lentokentällä, kuljetukset satamaan ja kaikki herkulliset ateriat ja virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla. Myös verot, satamamaksut ja tarjoilupalkkiot kuuluvat hintaan. Kätevää, eikö totta? Eikä tässä vielä kaikki, toteaisi Ostos-TV. Niin toteamme mekin. Kaupan päälle saat loistoristeilijän hulppean viihdetarjonnan. Laivalla esitetään joka ilta kansainväliset mitat täyttävä show, jossa voi olla luvassa muun muassa akrobatiaa tai taikuutta, ja tietenkin aina laulua ja tanssia. Myös laivan sauna, kuntosali, kirjasto ja uima-altaat ovat vapaassa käytössäsi.

Lomaile hyvässä seurassa – matkaseurana suomalainen opas

Hyvässä seurassa on mukavampi risteillä, ja sen takia suomalainen asiantuntijaoppaamme lähtee mukaan joka vuosi yli 50 risteilyllemme. Opas on apunasi matkasi alusta loppuun asti. Opas on satamassa sinua vastassa. Tervetulotilaisuudessa opas esittelee laivan ja sen käytännöt ja antaa hyviä vinkkejä, jotta risteilysi sujuisi mahdollisimman jouhevasti. Opas kertoo aina edellisenä päivänä, mitä nähtävää seuraavan päivän kaupungista löytyy ja miten kohteessa kannattaa toimia. Oppaamme taskusta löytyy myös palvelupuhelin, johon voi soittaa ympäri vuorokauden. Jos haluat, voit lähteä oppaamme matkassa tutustumaan kaupunkeihin. Oppaamme järjestää kaikissa Välimeren risteilykohteissa kaupunkikävelyn, jonka jälkeen kaupungilla on helppo kulkea omin päin. Karibian 12 päivän risteilyillä pääset tutustumaan upeisiin kohteisiimme oppaamme järjestämillä retkillä. Hyvä seura ei rajoitu vain oppaaseen! Kaikilla risteilyillä, joilla on mukana asiantuntijaopas, nautit seitsemän ruokalajin á la carte -illallisen muiden Loistoristeilyn suomalaismatkustajien kanssa samassa pöydässä. Ilta jatkuu herkuttelun jälkeen vaikkapa pianobaarissa, jossa voidaan nauttia yhdessä kahvit konjakin kera. Ja samalla oppaalta voi vielä udella viime hetken vinkit seuraavan päivän seikkailuihin.