Majesteetilliset vuonot asiantuntijaoppaan johdolla

Norjan vuonojen upein risteily

Mykistävien vuonomaisemien lisäksi tutustut tällä risteilyllä hienoihin rannikkokaupunkeihin Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Samalla risteilyllä pääset kokemaan aitoa maalaistunnelmaa norjalaisessa kalastajakylässä ja keskieurooppalaista kahvilakulttuuria Saksassa.

 

Loistoristeilijällä matka taittuu hulppeasti huippuluokan palveluista, herkullisista tarjoiluista ja atmosfääristä nauttien. Majoitut tilavassa, tasokkaassa hytissä ja voit lepuuttaa silmiäsi vuonojen satumaisissa maisemissa vaikka uima-altaassa rentoutuen. Taatusti monipuolinen ja antoisa matka!

Asiantuntijaoppaamme Minna Ojala mukana risteilyllä 3.6.2023, varmistaen sujuvat järjestelyt ja antoisat päivät niin maalla kuin merellä!
Hinta matkanjohtajalähdöllä 1695 €


Omatoimimatkaajille lähdöt lauantaisin 20.5. – 9.9.2023. Omatoimimatkaajille toimitamme runsaat tietopaketit ennen matkaa ja yllättäviä tilanteita varten olemme tavoitettavissa palvelupuhelimessa ympäri vuorokauden. Valitse vain mieleisesi lähtö ja varaa taatusti vaivaton ja hulppea loma! 

Risteilyn hinta sisältää kaiken tämän:

Täysihoitoristeilyyn sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa ja kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja  palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta. All inclusive -juomapaketti saatavilla lisämaksusta.  Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta.

Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitit ja aikataulut alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi, puh. 010 231 6550.