RISTEILYT ALEHINTAAN – VALITSE OMASI!

Costan risteilyt lentoineen nyt jopa -300 € / hlö!

Tutustu Costa Cruisen mahtavaan risteilyvalikoimaan verkkokaupassamme ja valitse paras lomasi lukemattomissa kiehtovissa kohteissa.

Loistoristeilijöillä upeat tilat, viihdetarjonta ja huomaavainen palvelu kilpailevat huomioistasi herkullisten aterioiden ja tarjoilun kanssa. 

saat ALEHINNAt verkkokaupastamme valittuasti HyttiNUMERON - Toimi SIIS näin;

HUOM! HAKUKONEEMME MOBIILIVERSIOTA PÄIVITETÄÄN – VERKKOKAUPPA KÄYTETTÄVISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ TIETOKONEELLA JA TABLETILLA.

 

–  Hae risteilyjä kuukauden, meren ja keston mukaan

–  Valitse mieleisesi lähtö ja ”VARAA RISTEILY”

–  Valitse matkustajamäärä sekä palvelupaketti ja ”VARAA” – näet normaalihinnan

–  Etene haluamaasi hyttiluokkaan, valitse hyttinumero ja ”VARAA” – näet alehinnan
–  Voit edetä verkkokaupassa tai ottaa yhteyttä myyntipalveluumme myynti@loistoristeilyt.fi ja p. 010 231 6550.

 

Olemme henkilökohtaisesti palveluksessanne puhelimitse, sähköpostitse ja toimistollamme   – mikäli teillä on mitä tahansa kysyttävää, autamme mielellämme ! Toimitamme ennen risteilyä kaikille matkaajille runsaat suomenkieliset tietopaketit ja yllättäviä tilanteita varten olemme risteilyn aikana tavoitettavissa palvelupuhelimessa ympäri vuorokauden. Valitse vain mieleisesi lähtö ja varaa vaivaton, hulppea loma!

Risteilyn hinta sisältää kaiken tämän:

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa, kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen) laivalla. Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Palvelurahat (11 € / hlö / vrk ja 5,50 € / alle 15-vuotiaat) eivät sisälly hintaan. Ne voi maksaa halutessaan varauksen yhteydessä tai laivalla hyttilaskulla.

Juomapaketti saatavilla lisämaksusta. All inclusive -juomapaketti sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja).

Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino.

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset verkkokaupastamme (pois lukien mobiiliversio) tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi ja 010 231 6550.