Maailman Ympäri

täysihoitoristeilyllä maailman ympäri

Älä jämähdä paikoillesi!  Samalla matkalla 30 maata ja 52 kohdetta, joten jos mielesi kaipaa kunnolla pois pimeästä talvesta – tai tarvitset vaikkapa varakodin remontin alta – tässä ainutlaatuinen vaihtoehto !

varaa nyt - saat meiltä lisäetuna lounas- ja illallisjuomat (arvo 2500 € )sekä 15 veloituksetonta retkeä (arvo 750 €)!

Tällä matkalla koet todellakin 30 maata ja 52 maailman mielenkiintoisinta kohdetta; reilussa neljässä kuukaudessa pääset tutkimaan Malediivit, Kapkaupungin, New Yorkin, Panaman kanavan, Rio de Janeiron… Kaikki tämä rennosti ja ennen kaikkea vaivattomasti yhdellä laukun purkamisella ja pakkaamisella, kun loistohotelli tasokkaine ravintoloineen ja palveluineen kulkee mukanasi. 

Risteilyn hinta sisältää kaiken tämän:

Täysihoitoristeilyyn sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa ja kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja  sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.  Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta.

 

Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitit ja aikataulut alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

 

Varaukset myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi, puh. 010 231 6550.