Emiraatit, Qatar ja Oman

Loisteliain ja eksoottisin risteily

Tällä all inclusive -loistoristeilyllä tutustut monipuolisiin, mieltä kiehtoviin vierailukohteisiin Arabiemiraateissa, Qatarissa ja Omanin sulttaanikunnassa. Laivalla nautit laivan monipuolisista ja korkeatasoisista palveluista.

Suomessa rakennettu huikea Costa Toscana on yksi laivaston uusimpia kaunokaisia, joka tarjoaa vierailleen mahtavan kattauksen korkealuokkaisia ravintoloita, monipuolisia palveluita ja upeat puitteet unohtumattomalle lomalle. 


Asiantuntijaoppaamme on mukana lähdöllä  13.1.2022
, varmistaen sujuvat järjestelyt niin laivalla kuin vierailukohteissakin.
Hinta matkanjohtajalähdöllä 1995 €

 

Nopeimmille suorat Finnairin lennot, kiintiössämme on muutamia paikkoja – toimi pian!
Nyt myös suorat Finnairin lennot Helsingin kautta Rovaniemeltä ja Oulusta.

 


Omatoimimatkaajille risteilyt 16.12.2022 – 10.3.2023. Palvelemme kattavasti ennen matkaa, toimitamme runsaan tietopaketin ja olemme käytettävissänne myös matkan aikana palvelupuhelimessa. Valitse vain mieleisesi risteily ja lähde matkaan!

Risteilyn hinta sisältää kaiken tämän:

All inclusive -risteily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa, kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen) sekä virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla. Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja  palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

All inclusive sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja
vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm.
kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta. Finnairin lennoilla muutamia paikkoja, saatavuus paikkatilanteen mukaan.


Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi ja 010 231 6550.