Costa Smeraldan risteilyt asiantuntijaoppaan johdolla

Costa Smeralda - Välimeren suurin ja upein

Costa Smeraldalla koet ennennäkemätöntä luksusta ja tyylikkyyttä. Turun Meyerin telakalla joulukuussa 2019 valmistuneella aluksella tinkimätön suomalainen huippuosaaminen yhdistyy hienoimpaan italialaiseen designiin. Tämä laiva on alansa uranuurtaja myös maailman ympäristöystävällisimmän polttoainejärjestelmänsä ansiosta. Häikäisevän kauneuden, ensiluokkaisen ohjelmasisällön, palvelun sekä kulinarististen nautintojen ansiosta Costa Smeralda on loistoristeilijöiden kruununjalokivi.

Täysin uuden sukupolven loistoristeilijä tarjoaa valtavan määrän palveluja, tekemistä ja näkemistä jokaiseen makuun. 11 tasokasta ravintolaa, 19 viihtyisää baaria ja kahvilaa tarjoavat Välimeren parhaita aterioita ja juomia, ja rentoutumaan pääset monin tavoin; juuri niinkuin Sinulle parhaiten sopii. Alukselta löytyvät monipuoliset hyvinvointipalvelut, laaja vesipuisto useine uima-altaineen, jacuzzeineen ja vesiliukumäkineen, huipputasokas viihde- ja kulttuuritarjonta – ja niin paljon muuta!

8 päivän läntisen Välimeren risteilyt

Matkanjohtajalähdöt: hinta/ henkilö
19.12.2022 Barcelonasta | 1695 €
17.2.2023 Roomasta | 1395 €
14.4.2023 Roomasta | 1495 €
9.6.2023 Roomasta | 1595 €

Reitti ja aikataulu 19.12.2022

Reitti ja aikataulu 14.4.2023

.

Omatoimimatkaajille lähdöt viikoittain perjantaisin Roomasta, lauantaisin Savonasta ja maanantaisin Barcelonasta. Omatoimimatkaajille toimitamme runsaat tietopaketit ennen matkaa ja yllättäviä tilanteita varten olemme tavoitettavissa palvelupuhelimessa ympäri vuorokauden. Valitse vain mieleisesi lähtö ja varaa taatusti vaivaton ja hulppea loma! 

Risteilyn hinta sisältää kaiken tämän:

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen) laivalla. Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

All inclusive -juomapaketti saatavilla lisämaksusta. Paketti sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino.

 

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

 

Varaukset myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi ja 010 231 6550.