Seura | Norjan vuonot

Norjan vuonojen upein risteily

Mykistävien vuonomaisemien lisäksi tutustut tällä risteilyllä hienoihin rannikkokaupunkeihin Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Samalla risteilyllä pääset kokemaan aitoa maalaistunnelmaa norjalaisessa kalastajakylässä ja keskieurooppalaista kahvilakulttuuria Saksassa.

 

Loistoristeilijällä matka taittuu hulppeasti huippuluokan palveluista, herkullisista tarjoiluista ja atmosfääristä nauttien. Majoitut tilavassa, tasokkaassa hytissä ja voit lepuuttaa silmiäsi vuonojen satumaisissa maisemissa vaikka uima-altaassa rentoutuen. Taatusti monipuolinen ja antoisa matka!

Asiantuntijaoppaamme Minna Ojala mukana risteilyllä 3.6.2023, varmistaen sujuvat järjestelyt niin maalla kuin merellä!
Hinta matkanjohtajalähdöllä 1695 €


Risteilyn hinta sisältää kaiken tämän:

Täysihoitoristeilyyn sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa ja kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja  palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta. All inclusive -juomapaketti saatavilla lisämaksusta.  Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta.

Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitit ja aikataulut alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi, puh. 010 231 6550.