Emiraatit, Qatar ja Oman

Loisteliain ja eksoottisin risteily

Tällä loistoristeilyllä tutustut monipuolisiin, mieltä kiehtoviin vierailukohteisiin Arabiemiraateissa, Qatarissa ja Omanin sulttaanikunnassa. Laivalla nautit laivan monipuolisista ja korkeatasoisista palveluista.

Suomessa rakennettu huikea Costa Toscana on yksi laivaston uusimpia kaunokaisia, joka tarjoaa vierailleen mahtavan kattauksen korkealuokkaisia ravintoloita, monipuolisia palveluita ja upeat puitteet unohtumattomalle lomalle. 


Asiantuntijaoppaamme on mukana lähdöllä 13.1.2022
, varmistaen sujuvat järjestelyt niin laivalla kuin vierailukohteissakin.
Lukijamatkan hinta 1795 €

 

Nopeimmille suorat Finnairin lennot, kiintiössämme on muutamia paikkoja – toimi pian!
Nyt myös suorat Finnairin lennot Helsingin kautta Rovaniemeltä ja Oulusta.

Risteilyn hinta sisältää kaiken tämän:

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat – aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen. Paketin hintaan sisältyvät myös palvelurahat, verot, satamamaksut sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

All inclusive -juomapaketti lisämaksusta. Juomapaketti sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino.

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi ja 010 231 6550.