KESÄN RISTEILYT MYYNNISSÄ NYT!

Paras kesäloma on loistoristeily välimerellä!

Tutustu Costa Cruisen mahtavaan risteilyvalikoimaan ja valitse vaivaton ja hulppea lomasi Välimeren iki-ihanissa kohteissa.

Loistoristeilijöillä upeat tilat, viihdetarjonta ja huomaavainen palvelu kilpailevat huomiostasi herkullisten aterioiden ja tarjoilun kanssa. 

kesän huippuristeilYISTÄ alennus -150 € / varaus!

näillä risteilyillä nyt myös VIP-edut:

– yöpyminen lentokenttähotellissa ennen menolentoa

– illallinen ja aamiainen

– kuljetus lentokentälle

– parkkipaikka autolle koko loman ajaksi

Olemme henkilökohtaisesti palveluksessanne puhelimitse, sähköpostitse ja toimistollamme  – mikäli teillä on mitä tahansa kysyttävää, autamme mielellämme! Toimitamme ennen risteilyä kaikille matkaajille runsaat suomenkieliset tietopaketit ja yllättäviä tilanteita varten olemme risteilyn aikana tavoitettavissa palvelupuhelimessa ympäri vuorokauden. Valitse vain mieleisesi lähtö ja varaa vaivaton, hulppea loma!

10.6.2023 costa deliziosan 8 pvän itäinen välimeri | norm. 1795 €

1.7.2023 | Costa Smeraldan 8 pvän läntinen välimeri | norm. 1795 €

7.7.2023 | costa toscanan 8 pvän läntinen välimeri | norm. 1795 €

15.7.2023 | Costa Deliziosan 8 pvän itäinen välimeri | 1795 €

16.7.2023 | costa diademan 8 pvän läntinen välimeri | 1795 €

Risteilyn hinta sisältää kaiken tämän:

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa (alkaen -hinta kahden hengen sisähytissä/hlö), kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen) laivalla. Paketin hintaan sisältyvät myös palvelurahat, verot, satamamaksut sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

 

Juomapaketti saatavilla lisämaksusta. All inclusive -juomapaketti sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja).

 


Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino.

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

 


Huom! VIP-eturisteilyiden varaukset ainoastaan myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi ja 010 231 6550.