Costa Firenzen läntisen Välimeren risteilyt

Costa firenzen ihana välimeri

Uutuuslaiva Costa Firenze tarjoaa vierailleen läntisen Välimeren tyylikkäitä kohteita tyylikkäällä tavalla. Tällä risteilyllä pääset tutustumaan mm. Sisilian  Palermoon sekä harvinaisempaan risteilykohteseen, Sardinian Cagliariin. 

Uutuuslaivalla upeat tilat ja huomaavainen palvelu kilpailevat huomioistasi herkullisten aterioiden ja tarjoilun kanssa!

8 päivän läntisen Välimeren risteilyt

Lähdöt 19.11.2022 saakka keskiviikkoisin Roomasta, torstaisin Genovasta ja lauantaisin Barcelonasta.

 

Omatoimimatkaajille toimitamme runsaat tietopaketit ennen matkaa ja yllättäviä tilanteita varten olemme tavoitettavissa palvelupuhelimessa ympäri vuorokauden.
Valitse vain mieleisesi lähtö ja varaa vaivaton, hulppea loma!

Risteilyn hinta sisältää kaiken tämän:

All inclusive -risteily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa, kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen) sekä virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla. Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja  palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

All inclusive sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta.

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

 

Varaukset verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi ja 010 231 6550.