Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

Pe 14.01

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti |
Emiraattien, Omanin ja Qatarin

all inclusive -risteily uutuuslaivalla

Dubai | Abu Dhabi | Muscat | Doha | Dubai

Tällä loistoristeilyllä tutustut eksoottisiin, aina mielenkiintoisiin vierailukohteisiin Qatarissa, Arabiemiraateissa ja Omanin sulttaanikunnassa. Laivalla nautit loistoristeilijän monipuolisista ja korkeatasoisista palveluista.

Upea Firenze on Costan laivaston uusin kaunokainen, joka tarjoaa vierailleen mahtavan kattauksen korkealuokkaisia ravintoloita, monipuolisia palveluita ja upeat puitteet unohtumattomalle lomalle. Tutustu laivaan tästä!

Lähtö 14.1.2022 Dubaista

Risteilyllä mukana asiantuntijaoppaamme Erkki Salokangas.

Reitti ja aikataulu:

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Dubai (Arabiemiirikuntien Liitto) -- --
2 Dubai (Arabiemiirikuntien Liitto) -- 23:59
3 Abu Dhabi (Arabiemiirikuntien Liitto) 09:00 23:59
4 Doha (Qatar) 14:00 22:00
5 Meripäivä -- --
6 Mascat (Oman) 07:00 17:00
7 Dubai (Arabiemiirikuntien Liitto) 13:00 --
8 Dubai (Arabiemiirikuntien Liitto) -- --

Ainutlaatuista arkkitehtuuria

Risteilyllä pääset tutustumaan upeisiin vierailukohteisiin!

Doha

Idän eksotiikka ja ikivanhat perinteet kohtaavat täällä huippumodernin nykymaailman pilvenpiirtäjineen, ostoskeskuksineen ja luksusrantoineen. Qatarin Doha on täydellinen esimerkki tästä huikealla tavalla toteutetusta yhdistelmästä.

Doha utuisessa illassa

Abu Dhabi

Adu Dhabi on monelle tuttu Formula 1 -kisoistaan, mutta kannattaa tutustua myös alla olevan kuvan uskomattomaan Šeikki Zayedin moskeijaan, tehdä ostoksia Marina Mall -ostoskeskuksessa, käydä Heritage Village -perinnekylässä ihailemassa kaupungin horisonttia lahden toiselta puolen ja kävellä pilvenpiirtäjien ja palmujen juuressa pitkin Cornichen rantabulevardia.

Henkeäsalpaava Zayedin moskeija

Dubai

Dubai on risteilyn alku- ja päätesatama. Sekä risteilyn ensimmäinen, että viimeinen yö vietetään laivalla Dubain satamassa, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä todistamaan kaupungin syttymistä valojen väriloistoon yön pimetessä. Pakollisia nähtävyyksiä ovat muun muassa maailman korkein rakennus Burj Khalifa, maailman suurin suihkulähde Dubai Fountain sekä maailman ainoa seitsemän tähden hotelli, alla olevassa kuvassakin näkyvä Burj al Arab.

Vanha ja uusi rinnakkain

Muscat

Arabian jalokiveksikin kutsuttu Muscat on Omanin sulttaanikunnan kiehtova pääkaupunki Omaninlahdella. Kaupunki on tunnettu upeasta arkkitehtuuristaan ja vieraanvaraisista asukkaistaan. Hyviä tärppejä kohteeseen ovat muun muassa paikalliset kalamarkkinat sekä laaja basaarialue Mutrah Souq.

Nuori haukkaharrastaja

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä:  

All inclusive -risteilyyn sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa, kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen) sekä virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla. Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta. 

Ikkuna- ja parvekehytti sekä lisämaksusta. Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.   

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Paikkoja rajoitetusti.
Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Huom! Lukijamatkan varaukset ainoastaan myyntipalvelusta
myynti@loistoristeilyt.fi tai p. 010 231 6550.

Hinnat alkaen:
1 995.00€