Parhaat risteilyt Välimerellä sekä upeimmat loistoristeilijät!

Costa Cruisen risteilyillä tutustut Välimeren mielenkiintoisimpiin kohteisiin - mukana on eläväisiä suurkaupunkeja kuten Barcelona ja Marseille sekä ihastuttavia erikoisuuksia kuten Cádiz ja La Spezia. Oletpa sitten kokenut risteilijä tai ensikertalainen, löydät taatusti mieleisesi risteilyn! Välimeren johtava varustamo kantaa ylpeydellä italialaisia juuriaan ja varmistaa, että risteilykokemuksesi on aina loistava, valitsetpa minkä tahansa reitin ja aluksen. Risteilyllä on aina La dolce vita - ihana elämä!                                                                              

Esimerkkejä Costa Cruisen risteilyistä:

Costa Smeraldan 8 päivän täysihoitoristeilyt
Lähdöt viikoittain Savonasta lauantaisin 14.5.2022
ja Roomasta perjantaisin 13.5.2022 alkaen 

Hinta alk. 1065,- / hlö

Koe Suomessa rakennettu uusi loistoristeilijä! Costa Smeralda risteilee läntisen Välimeren upeimmissa kohteissa, joten puitteet täydelliseen lomaan Välimerellä ovat mitä parhaimmat.
Tutustu Costa Smeraldaan lisää TÄSTÄ!     

Suomalainen matkanjohtaja mukana näillä lähdöillä:
10.6 | 21.10. ja 22.10.2022

Reitti ja aikataulu: 

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Savona (Italia) - 18:30
2 Marseilles (Ranska) 09:00 18:00
3 Barcelona (Espanja) 09:00 19:00
4 Palma De Mallorca (Espanja) 08:00 18:00
5 Meripäivä - -
6 Palermo (Sisilia) 07:00 17:00
7 Civitavecchia (Italia) 09:00 19:30
8 Savona (Italia) 08:30

Raikkaassa meri-ilmassa 

Costa Pacifican 15 päivän Välimeren ja Azoreiden täysihoitoristeilyt
Lähdöt Savonasta 1.4. ja 29.4. 
Hinta alk. 1725,- / hlö

päivä Reitti tulo lähtö
1 Savona (Italia) - 16:30
2 Marseilles (Ranska) 08:00 18:00
3 Barcelona (Espanja) 08:00 16:00
4 Meripäivä - -
5 Casablanca (Marokko) 08:00 21:00
6 Meripäivä - -
7 Meripäivä - -
8 Praia Da Vitoria (Azorit) 08:00 20:00
9 Ponta Delgada (Azorit) 07:00 -
10 Ponta Delgada (Azorit) - 22:00
11 Meripäivä - -
12 Meripäivä - -
13 Malaga (Espanja) 09:00 14:00
14 Meripäivä - -
15 Savona (Italia) 10:00

Risteilyillä pääset tutustumaan mm. näihin upeisiin vierailukohteisiin;

Savona

Tervetuloa Costa-varustamon kotiin! Savona on varustamon kotisatama, ja kaupunki toimiikin usein risteilyn lähtökaupunkina. Jo pelkkä kolmen tunnin matka ylängöllä sijaitsevalta Milanon lentokentältä alas Savonan satamaan on upea elämys. Kauniissa vuoristossa sijaitseva tie kiemurtelee yli 40 tunnelin ja siltojen läpi, kunnes saavumme Savonan kauniiseen satamaan.

Bella Italia!

Marseille

Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojista löytyy Marseille, Ranskan suurin satamakaupunki. Kaupungin ykkösnähtävyys on eloisa vanha satama, jonne lipuu purjeveneitä ja risteilylaivoja ympäri maailmaa. Satamaa vartioi kaksi 1600-luvulla rakennettua linnoitusta: pohjoisessa Fort Saint-Jeanin linnoitus ja etelässä Fort Saint-Nicolas’n linnoitus. Vanhassa satamasta löytyy valtava määrä kahviloita ja ravintoloita, joihin kannattaa istahtaa alas nauttimaan alueen erityisherkusta, sinisimpukoista.

Marseillen katukuvaa

Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti Antoni Gaudin suunnittelemassa Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa?

Gaudin mielikuvituksellisia taloja

Palma de Mallorca

Mallorcan viehättävässä pääkaupungissa Palma de Mallorcalla käy risteilyvieraiden lisäksi myös muita arvovaltaisia vieraita, kuten Espanjan kuninkaalliset ja kansainvälinen jet set. Suihkuseurapiirien läsnäolosta kertoo jo valtava, kilometrien mittainen huvipursisatama, jossa voi ihailla hulppeita jahteja toinen toisensa perään. Itse kaupunki on ihana yhdistelmä keskiaikaisia kujia, aatelispalatseja, viimeisintä muotia myyviä trendikauppoja sekä tapasbaareja. Yksi mainitsemisen arvoinen nähtävyys on esimerkiksi 1500-luvulla rakennettu katedraali, jossa on upeat, värilliset lyijylasi-ikkunat ja espanjalaisen Antonio Gaudin suunnittelema alttari.

Palman katedraali iltavalaistuksessa

Civitavecchia / Rooma

Pieni ja kodikas Civitavecchia tarjoaa mainioita shoppailumahdollisuuksia esimerkiksi uuden nahkalaukun ostamiseen sekä kahviloita rentoutumiseen ja ihmisvilinän katselemiseen. Kaupunki sijaitsee noin puolentoista tunnin päässä Rooman ydinkeskustasta, ja varustamo myykin päiväretkiä halukkaille ikuiseen kaupunkiin. Englanninkielisiä retkiä on tarjolla niin amfiteatteri Colosseumista Pietarin kirkkoon kuin Vatikaaniinkin.

Colosseum 

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä: 

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Täysihoitoristeilyllä juomapaketit voi ostaa lisämaksusta. All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.  

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan.
Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.