HUOM. Hakukoneessamme on käynnissä järjestelmäpäivitys,
joten se ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Ota yhteys myyntipalveluumme
myynti@loistoristeilyt.fi tai puh. 010 231 6550
ma-pe klo 10-15 - autamme mielellämme!

Parhaat risteilyt Välimerellä
sekä huipputason luksuslaivat!

Costa Cruisen risteilyillä tutustut Välimeren mielenkiintoisimpiin kohteisiin - mukana on eläväisiä suurkaupunkeja kuten Barcelona ja Marseille sekä ihastuttavia erikoisuuksia kuten Cádiz ja La Spezia. Oletpa sitten kokenut risteilijä tai ensikertalainen, löydät taatusti mieleisesi risteilyn! Välimeren johtava varustamo kantaa ylpeydellä italialaisia juuriaan ja varmistaa, että risteilykokemuksesi on aina loistava, valitsetpa minkä tahansa reitin ja aluksen. Risteilyllä on aina La dolce vita - ihana elämä!                                                                                                                                                    

Esimerkkejä upeista Costa Cruisen risteilyistä:

Costa Smeraldan 8 päivän täysihoitoristeilyt
Lähdöt Savonasta lauantaisin ja Roomasta perjantaisin
Hinta alk. 1125,- / hlö

Koe Suomessa rakennettu uusi loistoristeilijä! Costa Smeralda risteilee läntisen Välimeren upeimmissa kohteissa, joten puitteet täydelliseen lomaan Välimerellä ovat mitä parhaimmat.

Suomalainen matkanjohtaja mukana näillä lähdöillä:
10.6. | 21.10. | 22.10.2022

Reitti ja aikataulu:

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Savona (Italia) -- 18:00
2 Marseille (Ranska) 08:30 17:00
3 Barcelona (Espanja) 08:00 19:00
4 Palma De Mallorca (Espanja) 08:00 18:00
5 Meripäivä -- --
6 Palermo (Italia) 07:00 16:00
7 Civitavecchia (Italia) 08:00 19:00
8 Savona (Italia) 07:00 --

Raikkaassa meri-ilmassa 

Costa Pacifican 14 päivän Välimeren, Marokon ja Kanarian täysihoitoristeilyt
Lähdöt 15.4. ja 13.5.2022
Hinta alk. 1549 € / hlö

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Savona (Italia) -- 16:30
2 Marseille (Ranska) 08:00 18:00
3 Barcelona (Espanja) 08:00 16:00
4 Meripäivä -- --
5 Casablanca (Marokko) 08:00 --
6 Casablanca (Marokko) -- 20:00
7 Meripäivä -- --
8 Arrecife (Kanariansaaret) 08:00 20:00
9 Fuerteventura (Kanariansaaret Espanja) 08:00 20:00
10 Santa Cruz De Tenerife (Kanariansaaret) 08:00 17:00
11 Funchal (Madeira) 08:00 17:00
12 Meripäivä -- --
13 Málaga (Espanja) 08:00 14:00
14 Meripäivä -- --
15 Savona (Italia) 10:00 --

Välimeren risteilyillä pääset tutustumaan mm. näihin upeisiin vierailukohteisiin;

Savona

Tervetuloa Costa-varustamon kotiin! Savona on varustamon kotisatama, ja kaupunki toimiikin usein risteilyn lähtökaupunkina. Jo pelkkä kolmen tunnin matka ylängöllä sijaitsevalta Milanon lentokentältä alas Savonan satamaan on upea elämys. Kauniissa vuoristossa sijaitseva tie kiemurtelee yli 40 tunnelin ja siltojen läpi, kunnes saavumme Savonan kauniiseen satamaan.

Pariskunta kujalla

Marseille

Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojista löytyy Marseille, Ranskan suurin satamakaupunki. Kaupungin ykkösnähtävyys on eloisa vanha satama, jonne lipuu purjeveneitä ja risteilylaivoja ympäri maailmaa. Satamaa vartioi kaksi 1600-luvulla rakennettua linnoitusta: pohjoisessa Fort Saint-Jeanin linnoitus ja etelässä Fort Saint-Nicolas’n linnoitus. Vanhassa satamasta löytyy valtava määrä kahviloita ja ravintoloita, joihin kannattaa istahtaa alas nauttimaan alueen erityisherkusta, sinisimpukoista.

Marseillen katukuvaa

Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti Antoni Gaudin suunnittelemassa Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa?

Ihmeellinen Sagrada Familia

Casablanca

Yli neljän miljoonan asukkaan Casablanca on monelle tuttu samannimisestä klassikkoelokuvasta, mutta tämä Atlantin rannikon tärkeä satama- ja liike-elämänkeskuskaupunki on paljon muutakin. Suuressa metropolissa yhdistyvät ranskalainen elämänmeno ja arabikulttuuri. Keskusta on melko pieni, jossa voi vaellella vanhan kaupungin, Medinan, kujilla katsellen marokkolaista kaupankäyntiä tai tutustua kaupungin uuden puolen bulevardeihin.

Casablanca

Palma de Mallorca

Mallorcan viehättävässä pääkaupungissa Palma de Mallorcalla käy risteilyvieraiden lisäksi myös muita arvovaltaisia vieraita, kuten Espanjan kuninkaalliset ja kansainvälinen jet set. Suihkuseurapiirien läsnäolosta kertoo jo valtava, kilometrien mittainen huvipursisatama, jossa voi ihailla hulppeita jahteja toinen toisensa perään. Itse kaupunki on ihana yhdistelmä keskiaikaisia kujia, aatelispalatseja, viimeisintä muotia myyviä trendikauppoja sekä tapasbaareja. Yksi mainitsemisen arvoinen nähtävyys on esimerkiksi 1500-luvulla rakennettu katedraali, jossa on upeat, värilliset lyijylasi-ikkunat ja espanjalaisen Antonio Gaudin suunnittelema alttari.

Palman katedraali iltavalaistuksessa

Civitavecchia / Rooma

Pieni ja kodikas Civitavecchia tarjoaa mainioita shoppailumahdollisuuksia esimerkiksi uuden nahkalaukun ostamiseen sekä kahviloita rentoutumiseen ja ihmisvilinän katselemiseen. Kaupunki sijaitsee noin puolentoista tunnin päässä Rooman ydinkeskustasta, ja varustamo myykin mielenkiintoisia päiväretkiä tähän ikuiseen kaupunkiin. Englanninkielisiä retkiä on tarjolla niin amfiteatteri Colosseumista Pietarin kirkkoon kuin Vatikaaniinkin.

Colosseum 

Málaga

Tämä unohtumaton kaupunki on portti andalusialaiseen kulttuuriin niin ruuan, kuin ihastuttavien pikkukujiensa muodossa. Rannikkoa hallitsevat venesatamat, uimarannat sekä palmujen reunustamat bulevardit. Málaga on pettämätön kohde myös säidensä puolesta; aurinkoisia päiviä on vuodessa yli 300 ja keskilämpötila on yli kahdenkymmenen huhtikuusta lokukuuhun.

Malagan tunnelmaisessa kaupungissa vesilähteellä

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä: 

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Täysihoitoristeilyllä juomapaketit voi ostaa lisämaksusta. All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.  

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan.
Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.

 

 

Hinnat alkaen:
1 125.00€