Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

Pe 10.06
Pe 14.10
Pe 21.10
La 22.10
Ma 19.12
Pe 23.12
Pe 14.04

Costa Smeralda - Välimeren suurin ja upein!

Costa Smeraldalla koet ennennäkemätöntä luksusta ja tyylikkyyttä. Turun Meyerin telakalla joulukuussa 2019 valmistuneella aluksella tinkimätön suomalainen huippuosaaminen yhdistyy hienoimpaan italialaiseen designiin. Tämä laiva on alansa uranuurtaja myös maailman ympäristöystävällisimmän polttoainejärjestelmänsä ansiosta. Häikäisevän kauneuden, ensiluokkaisen ohjelmasisällön, palvelun sekä kulinarististen nautintojen ansiosta Costa Smeralda on loistoristeilijöiden kruununjalokivi.

Täysin uuden sukupolven loistoristeilijä tarjoaa valtavan määrän palveluja, tekemistä ja näkemistä jokaiseen makuun. 11 tasokasta ravintolaa, 19 viihtyisää baaria ja kahvilaa tarjoavat Välimeren parhaita aterioita ja juomia, ja rentoutumaan pääset monin tavoin; juuri niinkuin Sinulle parhaiten sopii. Alukselta löytyvät monipuoliset hyvinvointipalvelut, laaja vesipuisto useine uima-altaineen, jacuzzeineen ja vesiliukumäkineen, huipputasokas viihde- ja kulttuuritarjonta - ja paljon muuta.

Kaunis Costa Smeralda

Katso aito asiakaskokemus TÄSTÄ!

8 päivän läntisen Välimeren all inclusive -risteilyt

Varausmaksu vain 50 €!

Matkanjohtajalähdöt 2022: hinta/ henkilö
10.6. Roomasta 1795 €
14.10. Roomasta  1695 €
21.10. Roomasta  1695 €
22.10. Savonasta 1695 €
19.12. Barcelonasta 1895 €
23.12. Roomasta  1995 €
14.4.2023 Roomasta 1695 €

Kun varaat risteilysi matkanjohtajalähdölle 31.5. mennessä, saat kaupan päälle mahtavat VIP-edut!
Aloita matkasi levänneenä, tarjoamme Sinulle:
- Tasokkaan hotelliyöpymisen ennen menolentoa
- Herkullisen illallisen
- Oppaan infon matkan järjestelyistä ja risteilystä
- Runsaan aamiaisen
- Aamulla kuljetuksen lentokentälle
- Parkkipaikan autolle koko loman ajaksi ja paluupäivänä kuljetuksen autoa noutamaan

Lue VIP-eduista lisää TÄSTÄ!

Omatoimimatkaajille lähdöt viikoittain perjantaisin Roomasta, lauantaisin Savonasta ja maanantaisin Barcelonasta. Omatoimimatkaajille toimitamme runsaat tietopaketit ennen matkaa ja yllättäviä tilanteita varten olemme tavoitettavissa palvelupuhelimessa ympäri vuorokauden. Valitse vain mieleisesi lähtö ja varaa taatusti vaivaton ja hulppea loma. 

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Civitavecchia / Rooma (Italia) -- 19:30
2 Savona (Italia) 08:30 18:30
3 Marseille (Ranska) 09:00 18:00
4 Barcelona (Espanja) 09:00 19:00
5 Palma De Mallorca (Espanja) 08:00 18:00
6 Meripäivä -- --
7 Palermo (Sisilia) 07:00 17:00
8 Civitavecchia / Rooma (Italia) 09:00 --

Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Tutustu Costa Smeraldaan lisää TÄSTÄ!

Bar Campari

Beach Club

Risteilyllä pääset tutustumaan upeisiin vierailukohteisiin!

Savona

Tervetuloa Costa-varustamon kotiin! Savona on varustamon kotisatama, ja kaupunki toimiikin usein risteilyn lähtökaupunkina. Jo pelkkä kolmen tunnin matka ylängöllä sijaitsevalta Milanon lentokentältä alas Savonan satamaan on upea elämys. Kauniissa vuoristossa sijaitseva tie kiemurtelee yli 40 tunnelin ja siltojen läpi, kunnes saavumme Savonan kauniiseen satamaan.

Bella Italia!

Marseille

Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojista löytyy Marseille, Ranskan suurin satamakaupunki. Kaupungin ykkösnähtävyys on eloisa vanha satama, jonne lipuu purjeveneitä ja risteilylaivoja ympäri maailmaa. Satamaa vartioi kaksi 1600-luvulla rakennettua linnoitusta: pohjoisessa Fort Saint-Jeanin linnoitus ja etelässä Fort Saint-Nicolas’n linnoitus. Vanhassa satamasta löytyy valtava määrä kahviloita ja ravintoloita, joihin kannattaa istahtaa alas nauttimaan alueen erityisherkusta, sinisimpukoista.

Marseillen iltatunnelmaa

Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti Antoni Gaudin suunnittelemassa Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa?

Gaudin mestariteos

Palma de Mallorca

Mallorcan viehättävässä pääkaupungissa Palma de Mallorcalla käy risteilyvieraiden lisäksi myös muita arvovaltaisia vieraita, kuten Espanjan kuninkaalliset ja kansainvälinen jet set. Suihkuseurapiirien läsnäolosta kertoo jo valtava, kilometrien mittainen huvipursisatama, jossa voi ihailla hulppeita jahteja toinen toisensa perään. Itse kaupunki on ihana yhdistelmä keskiaikaisia kujia, aatelispalatseja, viimeisintä muotia myyviä trendikauppoja sekä tapasbaareja. Yksi mainitsemisen arvoinen nähtävyys on esimerkiksi 1500-luvulla rakennettu katedraali, jossa on upeat, värilliset lyijylasi-ikkunat ja espanjalaisen Antonio Gaudin suunnittelema alttari.

Palma

Palermo

Kun laiva saapuu Palermon satamaan, voit saman tien astua keskelle Palermon elävää ja värikästä kuhinaa. Ja kuhinaa tässä mafian syntykodissa riittäkin: skoottereita sujahtaa joka suunnasta, alennusmyynnit sekä markkinat houkuttelevat tekemään ostoksia ja toreilta kantautuu herkullisia tuoksuja.

Palermo

Civitavecchia / Rooma

Pieni ja kodikas Civitavecchia tarjoaa mainioita shoppailumahdollisuuksia esimerkiksi uuden nahkalaukun ostamiseen sekä kahviloita rentoutumiseen ja ihmisvilinän katselemiseen. Kaupunki sijaitsee noin puolentoista tunnin päässä Rooman ydinkeskustasta, ja varustamo myykin päiväretkiä halukkaille ikuiseen kaupunkiin. Englanninkielisiä retkiä on tarjolla niin amfiteatteri Colosseumista Pietarin kirkkoon kuin Vatikaaniinkin.

Espanjalaiset portaat

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä:  

All inclusive -risteily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa, kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen) sekä virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla. Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja  palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

All inclusive sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta.

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.
VIP-edut saatavilla ainoastaan myyntipalvelustamme!