Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

Pe 14.10
Pe 21.10
La 22.10
Ma 19.12
Pe 14.04

Seura | Läntisen Välimeren risteilyt

Upea Costa Smeralda edustavaa aivan uutta loistoristeilijöiden sukupolvea. Turun Meyerin telakalta valmistuneella aluksella pääset nauttimaan uusimmista innovaatioista ja ihastumaan häikäisevästä kauneudesta. Tämä laiva on maailman ympäristöystävällisimpiä risteilijöitä mm. polttoainejärjestelmänsä ja huippuunsa kehitettyjen toimintojensa ansiosta. 

Alus tarjoaa valtavan määrän palveluja, tekemistä ja näkemistä jokaiseen makuun. 11 tasokasta ravintolaa, 19 viihtyisää baaria ja kahvilaa tarjoavat Välimeren parhaita aterioita ja juomia, ja rentoutumaan pääset monin tavoin; juuri niinkuin Sinulle parhaiten sopii. Täältä löytyvät myös monipuoliset hyvinvointipalvelut, laaja vesipuisto uima-altaineen, jacuzzeineen ja vesiliukumäkineen, huipputasokas viihde- ja kulttuuritarjonta - ja paljon muuta.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Tutustu Costa Cruiseen ja aluksiin lisää TÄSTÄ

8 päivän läntisen Välimeren all inclusive -risteilyt

Lukijamatkan lähtöpäivät ja hinnat / henkilö:

14.10. | 21.10. ja 22.10.2022 | 1695€
Jouluristeily 19.12.2022 | 1895 €
14.4.2023 | 1695 €


Reitti ja aikataulu:

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Civitavecchia (Italia) -- 19:00
2 Savona (Italia) 08:00 18:00
3 Marseille (Ranska) 08:30 17:00
4 Barcelona (Espanja) 07:00 17:00
5 Palma De Mallorca (Espanja) 08:00 16:00
6 Meripäivä -- --
7 Palermo (Sisilia) 08:00 16:00
8 Civitavecchia (Italia) 08:00 --

Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia.

Il Bacaron pikku herkkuja
Risteilyllä pääset tutustumaan mm. näihin upeisiin vierailukohteisiin!

Savona

Tervetuloa Costa-varustamon kotiin! Savona on varustamon kotisatama, ja kaupunki toimiikin usein risteilyn lähtökaupunkina. Jo pelkkä kolmen tunnin matka ylängöllä sijaitsevalta Milanon lentokentältä alas Savonan satamaan on upea elämys. Kauniissa vuoristossa sijaitseva tie kiemurtelee yli 40 tunnelin ja siltojen läpi, kunnes saavumme Savonan kauniiseen satamaan.

Bella Italia!

Marseille

Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojista löytyy Marseille, Ranskan suurin satamakaupunki. Kaupungin ykkösnähtävyys on eloisa vanha satama, jonne lipuu purjeveneitä ja risteilylaivoja ympäri maailmaa. Satamaa vartioi kaksi 1600-luvulla rakennettua linnoitusta: pohjoisessa Fort Saint-Jeanin linnoitus ja etelässä Fort Saint-Nicolas’n linnoitus. Vanhassa satamasta löytyy valtava määrä kahviloita ja ravintoloita, joihin kannattaa istahtaa alas nauttimaan alueen erityisherkusta, sinisimpukoista.

Marseillen iltatunnelmaa

Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti Antoni Gaudin suunnittelemassa Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa?

Gaudin mestariteos

Palermo

Kun laiva saapuu Palermon satamaan, voit saman tien astua keskelle Palermon elävää ja värikästä kuhinaa. Ja kuhinaa tässä mafian syntykodissa riittäkin: skoottereita sujahtaa joka suunnasta, alennusmyynnit sekä markkinat houkuttelevat tekemään ostoksia ja toreilta kantautuu herkullisia tuoksuja.

Palermo

Civitavecchia / Rooma

Pieni ja kodikas Civitavecchia tarjoaa mainioita shoppailumahdollisuuksia esimerkiksi uuden nahkalaukun ostamiseen sekä kahviloita rentoutumiseen ja ihmisvilinän katselemiseen. Kaupunki sijaitsee noin puolentoista tunnin päässä Rooman ydinkeskustasta, ja varustamo myykin päiväretkiä halukkaille ikuiseen kaupunkiin. Englanninkielisiä retkiä on tarjolla niin amfiteatteri Colosseumista Pietarin kirkkoon kuin Vatikaaniinkin.

Espanjalaiset portaat

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä:  

All inclusive -risteily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa, kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen) sekä virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla. Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja  palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

All inclusive sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta.

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Lukijamatkan varaukset ainoastaan myyntipalvelustamme
myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.