• Costa Cruises

  E' un nostro piacere potervi aiutare! – Teidän palvelemisenne on ilomme! Näin toivottaa italialainen Costa Cruises -yhtiö, ja toteuttaa sanansa viimeistä huutomerkkiä myöten. Varustamon hulppeat loistoristeilijät tuottavat matkustajilleen nautintoa ja ikimuistoisia elämyksiä. Laivoilla voi nauttia esimerkiksi italialisen keittiön antimista, upeista kylpylöistä, hienoista esityksistä ja loistavasta palvelua. Varustamon risteilijät seilaavat muun muassa Välimerellä, Karibialla, Pohjois-Euroopassa, Arabiemiraateissa ja Etelä-Amerikassa.

 • Silversea Cruises

  Silversea Cruises on valittu jopa maailman parhaaksi risteilyvarustamoksi, ja maineensa se on todella ansainnut. Risteilyjä ei kuvaa pelkkä luksus, vaan nyt puhutaan ultraluksuksesta – risteilylomasta, josta ei puutu mitään ja joka yllättää loistokkuudellaan joka päivä. Varustamoa arvostetaan erityisesti yksilöllisten ja eleganttien sviittiensä, kaiken sisältävän hinnoittelunsa ja vieraanvaraisuutensa ansiosta. Silversea purjehtii kymmenellä aluksellaan mielikuvituksellisia, ympäri maailman ulottuvia reittejään pitkin. Valitse vain mielenkiintoisin reitti ja uppoudu parhaaseen lomaasi!

 • holland_america_line_risteilymatkat

  Holland America Line

  Holland America Line tarjoaa 140 vuoden kokemuksellaan todellista laatua ja klassista eleganssia. Yhtiöllä on millä kehuskella: Holland America Line on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, kuten paras kokki risteilylinjalla, parhaat retket, parhaat Alaskan risteilyt ja parhaat palvelut ja yleiset tilat liikuntarajoitteisille matkustajille. Yhtiö onkin tunnustettu ympäri maailman kiistatta yhdeksi risteilyteollisuuden johtavaksi yhtiöksi. Holland American Line tarjoaa yli 500 erilaista risteilyä muun muassa Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Aasiaan, Karibialle, Alaskaan, Meksikoon ja Eurooppaan. Tule mukaan nauttimaan maailman huippuluokan matkustamisesta!

 • carnival_cruise_lines_risteilyt

  Carnival Cruise Lines

  Carnival Cruise Lines kutsuu laivojaan nimellä The Fun Ships eli ilon laivoiksi, eikä turhaan, sillä laivat ovat merellä kulkevia loistohotelleja. Luksusta ja viihdettä löytyy koko perheelle, ja matkustajista jopa 98 prosenttia onkin kertonut olevansa tyytyväisiä risteilyynsä. Lukuisia palkintoja kahminut yhtiö tunnetaankin alansa huippuna.

  Carnivalilla on annettavaa kaikille, mikä näkyy myös kohdevalikoimassa: voit lähteä muun muassa Karibialle, Meksikoon, Alaskaan, Havaijille, Välimerelle tai Kanadaan. Tutki risteilyvaihtoehtoja, valitse mieleisesi ja lähde nauttimaan luksusesta merelle!

 • cunard_line_risteilyt_atlantin_yli

  Cunard

  Atlantin ylitys on merenkulun kiistämätön klassikko – ja Cunardilla se on ollut jo vuodesta 1840 suorastaan majesteettinen kokemus. Queen Mary 2, Queen Elizabeth ja Queen Victoria jatkavat loistavaa perinnettä tarjoten ainoana maailmassa säännöllistä Atlantin ylitysliikennettä. Cunard Line yhdistetään klassiseen brittiläiseen perinteeseen, ja laivat tarjoavatkin korkeatasoista viihdykettä, olipa kyse viineistä, hemmotteluhoidoista, ruoasta tai ryhmäliikuntatunneistä. Cunard on yksi maailman tunnetuimpia tuotemerkkejä, eikä turhaan. Lähde mukaan kokemaan ensiluokkaista hemmottelua!

 • Seabourn

  Seabourn tarjoaa matkustajilleen mahdollisuuden päästä tutkimaan maailmaa ylelliseen tapaan: herää egyptiläisistä puuvillalakanoista, hemmottele itseäsi kylpylässä ja illallista ihanassa ravintolassa. Seabourn on saanut useita palkintoja - tule itse kokemaan miksi! Yhtiön viisi alusta risteilee tänäkin vuonna yli 360 kohteeseen ympäri maailman. Päädyitpä sitten Aasiaan, Välimerelle tai Atlantin toiselle puolen, vieraanvarainen palvelu, upeat elämykset ja unohtumattomat maisemat ovat taattuja.

 • Princess Cruises

  Maailman johtava lemmenlaiva valloittaa palvelullaan!

  Princess Cruises on kasvanut yhdestä Meksikon risteilyjä tarjoavasta aluksesta yhdeksi maailman johtavista varustamoista vankalla, yli 50 vuoden kokemuksella.