Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

Su 06.02

Holland America Linen
13 päivän risteilymatka
5. - 17.2.2022

Panaman kanava, Karibia
ja kiehtova Väliamerikka

Florida - Bahamasaaret - Aruba 
Curacao - Panaman kanava - Costa Rica

Viiden tähden risteilyvarustamo Holland America Line tarjoaa 140 vuoden kokemuksella laatua ja klassista eleganssia. Holland America Line on saanut useita palkintoja ja tunnustuksia, kuten paras Premium -risteilyvarustamo, parhaat retket ja palvelut. Holland America Linen risteilyt on myös valittu Panaman kanavan parhaiksi. Holland America Line onkin kiistatta yksi johtavista risteilyvarustamoista maailmalla.

Ms Eurodam kutsuu sinut tälle ainutlaatuiselle täysihoitoristeilylle! Matkan aikana koet unohtumattomia kohteita; villiä luontoa, viehättäviä siirtomaa-ajan kaupunkeja ja tietenkin uskomattoman Panavan kanavan, jota kutsutaan myös maailman kahdeksanneksi ihmeeksi. Aluksella nautit viiden tähden luksuksesta; sinua odottavat lukuisat tasokkaat ravintolat ja baarit, kylpylä, sisä- ja ulkouima-altaat, jacuzzit, kuntokeskus ja monpoliset palvelut! Korkeatasoista kansainvälistä viihdettä tarjoavat mm. kasino, teatteri ja monipuolinen livemusiikki. Huippuasiantuntijoiden luennot ja mielenkiintoiset keskustelut siivittävät tätä ainutlaatuista matkaa insinööritaidon, historian, luonnon ja tietenkin tasokkaan risteilyelämän päivissä.

Kaikkiin kohteisiin pääsee tutustumaan Väli-Amerikan asiantuntijaoppaamme kanssa mm. varustamon järjestämillä monipuolisilla retkillä. Lähde mukaan nauttimaan maailman huippuluokan matkustamisesta!  

10 yön Panaman kanavan risteily ja yksi hotelliyö

Alustava aikataulu ja matkareitti: 

PÄIVÄ KOHDE SAAPUU LÄHTEE
5.2. Fort Lauderdale / Suur-Miami
Lento Helsingistä, hotelliyöpyminen
   
6.2. Fort Lauderdale, risteily alkaa -- 16:00
7.2. Half Moon Cay, Bahamasaaret 08:00 15:00
8.2. Meripäivä -- --
9.2. Oranjestad, Aruba 13:00 23:00
10.2. Willemstad, Curacao 08:00 16:00
11.2. Meripäivä -- --
12.2. Saapuminen Panaman kanavalle 05:00 --
12.2. Panaman Kanava ja Gatún -järvi -- --
12.2. Colon / Panama City, Panama 15:00 20:00
13.2. Puerto Limon, Costa Rica 06:30 16:00
14.2. Meripäivä -- --
15.2. Meripäivä --  
16.2. Fort Lauderdale -  paluulento Helsinkiin  07.00  

Laivat Panaman kanavassa

Risteilymatkan huikeat kohteet:  

Fort Lauderdale ja Suur-Miami

Risteilyloma alkaa Fort Lauderdalen ja Suur-Miamin legendaarisissa maisemissa ja kaupunkielämässä. Nämä siniset vedet, huojuvat palmut ja rennosta elämästä nauttivat ihmiset laskevat sydämensykkeesi lomatasolle. Tästä käynnistyy upea loma! 

Half Moon Cay, Bahamasaaret 

Floridan ja Kuuban välissä sijaitseva yli 700 saaren saariryhmä oli vielä 1700 -luvulla suosittu merirosvojen piilopaikka. Tänä päivänä merirosvot ovat vaihtuneet upeista rannoista ja kristallinkirkkaista vesistä nauttiviin lomailijoihin eri puolilta maailmaa. Asumaton Half Moon Cay -saari valkoisine hiekkarantoineen ja upeine ympäristöineen on oikea maanpäällinen paratiisi, josta ainoastaan Holland America Linen matkustajat pääsevät nauttimaan.

Oranjestad, Aruba ja Willemstad, Curacao

Kolumbian rannikon läheisyydessä sijaitsevat rentotunnelmaiset paratiisisaaret Aruba ja Curacao suovat huikeita elämyksiä kaikille aisteillesi; rannat ovat liidunvalkoisia, vesi turkoosin sinistä ja palmut huojuvat Karibian lämmössä.  Nauti upeista maisemista, tuoreiden hedelmien tuoksusta, rommista sekä merengue-musiikin letkeistä latinalaisrytmeistä.

Panaman kanava ja Colon/Panama

Historiallisesti kanavan rakentaminen oli 400 vuoden projekti, johon sisältyi niin tragediaa kuin voitonhetkiäkin. Matkaamme Panaman kanavan massiivisten sulkuporttien läpi ja nousemme 26 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitsevalle Gatún –järvelle. Karibianmeren ja Tyynenmeren välisellä kannaksella sijaitsevan Panaman rantoja huuhtelee kahden meren aallot. Luonnon lisäksi Panamasta löytyy myös siirtomaa-ajan rakennuksia sekä urbaaneja näköaloja.

Puerto Limon, Costa Rica

Luonnonihmeitä pursuavan Costa Rican parasta antia ovat turmeltumattomat sademetsät, luonnon muovaamat kuumat lähteet, toimivat tulivuoret sekä eksoottiset eläinlajit joihin pääset tutustumaan varustamon opastetulla retkellä. Jopa maailman mittakaavassa tämä alue on ennätyksellisen lajirikas, niin kasvilisuuden kuin eläimistönkin osalta.

Costa Rican lintu

Risteilymatkan hintaan sisältyy kaikki tämä:

Risteily tasokkaassa kahden hengen sisähytissä, meno-paluulennot Miamiin, lentokenttä- ja hotellikuljetukset kohteessa, yksi hotelliyöpyminen, kaikki ateriat laivalla, palvelurahat laivalla, laaja viihde- ja harrastetarjonta, verot ja satamamaksut sekä Miamin kaupunkikierros.

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Paikkoja rajoitetusti.
Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Holland America Line.

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme:
myynti@loistoristeilyt.fi sekä p. 010 231 6550

Hinnat alkaen:
3 495.00€