VALITSE VAPAUS - RÄÄTÄLÖI LOMASI KUTEN HALUAT!

Haluatko risteilemään, mutta sen lisäksi myös viettää kaupunkiloman tai vaikkapa vuokrata huvilan viikoksi? Onnistuu!

Saat vapaat kädet suunnitella unelmiesi loman, kun varaat meiltä pelkän risteilyn ja teet muut järjestelyt itse. Voit lentää milloin sinulle parhaiten sopii ja yhdistää lomaasi juuri sellaisen ohjelman kuin haluat. Vaihtoehtoja löytyy muutaman päivän City Breaks -risteilyistä Välimerellä vaikkapa Atlantin ylitykseen, joten mahdollisuudet eivät kesken lopu!

Miksi varata risteily juuri meiltä?

  • Taatusti Suomen edullisimmat hinnat
  • Meiltä saat kokonaishinnan, joten laivalla ei tule yllättäviä lisämaksuja
  • Joustavat maksuehdot; varausmaksu vain 50 € / henkilö
  • Asiantunteva suomenkielinen palvelu käytettävissäsi joka vaiheessa, myös palvelupuhelimessa risteilyn aikana
  • Kattavat suomenkieliset tiedot risteilystä, laivan palveluista ja käytännöistä
  • Saatavilla myös Costa Carefree -vakuutus

Koko Costan risteilytarjontamme löydät hakukoneestamme; valitse hakuehtoihin
"Risteily ilman lentoja" ja tutustu valtavaan valikoimaan - löydät upeat loistoristeilyt jokaiseen makuun!

VARAUSMAKSU AINOASTAAN 50 € / HENKILÖ

Tee varauksesi Costa Cruisen v. 2021 - 2022 risteilylle nyt vain 50 € varausmaksulla!  Koskee kaikkia Costa Cruisen risteilyitä (poislukien tietyt erikoisristeilyt.) Lue lisää tästä.


Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä:
 

Täysihoitoristeily -pakettiin sisältyy risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Täysihoitoristeilyllä juomapaketin voi ostaa lisämaksusta. All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Kampanjat voimassa uusiin varauksiin. Paikkoja rajoitetusti. Reitit ja aikataulut alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Aitoa pizzaa!

Turvallista matkaa!

Risteileminen on turvallisin ja mukavin tapa matkustaa - nyt vieläpä enemmän kuin koskaan. Risteilyjen uuteen tulemiseen on valmistauduttu huolella; Costa Cruises tekee tiivistä yhteistyötä asiantuntijoiden ja viranomaisten kanssa, ja varustamolle onkin myönnetty ensimmäisenä risteilyvarustamona maailmassa sertifikaatti turvallisuustoimista. Kaiken kattavassa turvallisuusohjelmassa huomioidaan matkustajien ja miehistön koko risteilykokemus aina lähtöselvityksestä kotimatkaan saakka.

Koska kaikki matkustajat ja miehistö on testattu eikä ulkopuolisia voi alukselle tulla, risteilijällä voi todellakin matkustaa turvallisin mielin. Tervetuloa siis jälleen nauttimaan! Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Lue lisää turvallisesta matkustamisesta tästä.

Varaukset loistoristeilyt.fi tai myyntipalvelustamme
myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.