Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

Pe 18.02

 

Costa Deliziosan 16 päivän
Suuri Karibian risteily

Tämä risteily on unohtumaton kokemus! Pääset tutustumaan Karibian kymmeneen parhaimpaan kohteeseen, kuten unelmien Neitsytsaariin sekä ikonisiin Arubaan ja Curacaoon. Kaikkia kohteita yhdistää palmujen reunustamat valkoiset hiekkarannat, mahtavat maisemat sekä letkeä ja lämmin tunnelma. Tästä ei unelmien loma parane!

Lähtö 18.2.2022 

Mukana risteilyllä asiantuntijaoppaamme Minna Ojala.
Risteilyn alustava reitti ja aikataulu:

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 La Romana (Dominkaaninen Tasavalta) -- 23:00
2 Meripäivä -- --
3 BES-saaret (Antillit) 08:00 20:00
4 Aruba (Antillit) 08:00 20:00
5 Curacao (Alankomaiden Antillit) 07:00 20:00
6 Meripäivä -- --
7 Catalina Island (Dominkaaninen Tasavalta) 08:00 18:00
8 Santo Domingo (Dominkaaninen Tasavalta) 08:00 23:30
9 Meripäivä -- --
10 Kingstown (St. Vincent & Grenadiinit) 08:00 18:00
11 Barbados (Antillit) 08:00 18:00
12 St. Lucia (Antillit) 08:00 18:00
13 Antigua (Leeward-Saaret) 08:00 18:00
14 Tortola (Brittiläiset Neitsytsaaret) 07:00 14:00
15 La Romana (Dominkaaninen Tasavalta) 08:00 --

Risteilyllä pääset tutustumaan mm. näihin upeisiin kohteisiin:

Aruba
Aruba on yksi maailman kauneimmista ja romanttisimmista rantalomakohteista, mistä syystä se onkin erityisesti tuoreiden hääparien suosiossa. Mielenkiintoisia nähtävyyksiä ovat mm. värikäs pääkaupunki Oranjestad sekä saaren läheisyyteen uponnut Antilla-laivan hylky.

Palm Beach Aruba
 

St. Lucia
Tämäkin saari on rakastavaisten ja häämatkalaisten varma suosikkikohde - eikä syyttä. Kohteessa voit nauttia kauniista rannoista, vehreistä sademetsistä ja vaikkapa snorklauksesta sekä värikkäästä merenalaisesta elämästä. Korkeat, sokeritoppamaiset vuoret ovat St. Lucian tunnusmerkki.

St. Lucian tunnusmerkit

 
Kingstown
Kingstown on Saint Vincent ja Grenadiinien pääkaupunki, sekä viennin ja turismin kannalta Karibian tärkeimpiä satamia.

 Antaudu tanssiin!

Barbados
Barbados on valokuvaajan unelmakohde. Postikorttimaisemat toisensa jälkeen laittavat kameran laulamaan. Valkoisia, puuterisia hiekkarantoja, vilkkaita, värikkäitä kaupunkeja sekä iloisia asukkaita. Mitäpä sitä muuta lomalainen kaipaisi!
Barbadoksen laguuni

Antigua
Kauniit auringonlaskut, letkeä karibialainen elämäntyyli ja laaja aktiviteettivalikoima ovat Antiguan tavaramerkkejä. Kokeile vaikka miltä turkoosi meri näyttää varjoliitimen kyydistä..!

Varjoliitoa!

Tortola
Tortola kuuluu Brittiläisiin Neitsytsaariin, ja onkin sekä pinta-alaltaan että asukasluvultaan saariryhmän suurin. Tortolasta löytyy lukemattomia kauniita rantoja, joista ainakin yksi on koettava - kun tänne saakka on päästy!

 
Väriloistoa myös pinnan alla  
 

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä: 

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Täysihoitoristeilyllä juomapaketin voi varata lisämaksusta. All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.  

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Paikkoja rajoitetusti. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Lukijamatkan varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi tai p. 010 231 6550

Hinnat alkaen:
2 995.00€