Uusinta uutta Costan laivastossa!

Klassisen kaunis Costa Firenze on juuri valmistunut, ja odottaa risteilijöitä nauttimaan kanssaan ihanasta elämästä - la dolce vita! Neitsytkaudellaan alus risteilee kotimaisemissaan läntisellä Välimerellä, ja siirtyy talveksi Emiraattien, Qatarin ja Omanin reitille. Kannattaa siis tarttua tilaisuuteen, koska Välimeren risteilyjä tällä kaunottarella on neitsytkaudellaan vain muutaman kuukauden ajan.

Costa Firenzen reitin uutuuskohteina ovat Baleaarien legendaarinen Ibiza ja eteläisen Italian rouhea pääkaupunki Napoli.

Klikkaa tästä ja tutustu alukseen lisää!                                                                                                                                                                                    

AINUTKERTAINEN NEITSYTKAUSI VÄLIMERELLÄ:
8 päivän täysihoitoristeilyt
Lähdöt Savonasta sunnuntaisin 22.8. - 21.11.2021  

Hinta alk. 1139,- / hlö

Kauden aikana alus risteilee monipuolisilla reiteillä, kohteina mm. Sardinia, Sisilia, Ibiza ja Malta. Valitse mieleisesi hakukoneestamme!

Suomalainen matkanjohtaja Taina Rainto-Kullström mukana lähdöllä 10.10.2021. 

Reitti ja aikataulu:

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Savona (Italia) -- 18:30
2 Civitavecchia (Italia) 08:00 19:00
3 Napoli (Italia) 07:00 18:00
4 Meripäivä -- --
5 Ibiza (Espanja) 09:00 21:00
6 Barcelona (Espanja) 08:00 18:00
7 Marseille (Ranska) 08:00 17:00
8 Savona (Italia) 08:30 --

Costa Firenzen uima-allaskansi

Costa Firenzen parvekehytti

Costa Firenzen atrium

Risteilyllä pääset tutustumaan mm. näihin upeisiin vierailukohteisiin;

Civitavecchia / Rooma

Pieni ja kodikas Civitavecchia tarjoaa mainioita shoppailumahdollisuuksia esimerkiksi uuden nahkalaukun ostamiseen sekä kahviloita rentoutumiseen ja ihmisvilinän katselemiseen. Kaupunki sijaitsee noin puolentoista tunnin päässä Rooman ydinkeskustasta, ja varustamo myykin päiväretkiä halukkaille ikuiseen kaupunkiin. Englanninkielisiä retkiä on tarjolla niin amfiteatteri Colosseumista Pietarin kirkkoon kuin Vatikaaniinkin.

Colosseum

Napoli 

Napolista tulee ensimmäiseksi mieleen pizza - eikä ihme, sillä sen kerrotaan olevan kotoisin Napolista, ja paikallinen pizza on valittu jopa UNESCOn aineettoman kulttuuriperinnön listalle. Napolilaisten mielestä muualla tehdyt pizzat ovatkin vain imitointia. Mainio paikka nautiskella tätä alueen perinneherkkua on esimerkiksi Quartieri Spagnoli, eli espanjalainen kortteli. Napolista löytyy paljon muutakin kuin pizzaa; kaupungin keskiaikainen korttelisto tunnetaan centro storicona, ja se on Euroopan suurin vanha kaupunki. Se oli myös antiikin Napolin ydin, ja sen kolme pääkatua halkovat vieläkin vanhinta osaa.

Napoli

Ibiza

Baleaarien legendaarinen lomasaari tarjoaa viihdykettä jokaiseen makuun. Jo hippiajoilta tunnettu bilemekka on paljon muutakin! Se, että saari on UNESCOn maailman perintökohde, kertoo jo että kyseessä on monipuolinen ja luonnoltaan rikas paikka. Pääkaupungissa Ibiza Townissa (katalaaniksi Eivissa) voi lepuuttaa silmiään renessanssiajan rakennuksissa ja historiallisissa nähtävyyksissä.

Ibiza Town

Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti Antoni Gaudin suunnittelemassa Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa?

Gaudin mielikuvituksellisia taloja

Marseille

Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojista löytyy Marseille, Ranskan suurin satamakaupunki. Kaupungin ykkösnähtävyys on eloisa vanha satama, jonne lipuu purjeveneitä ja risteilylaivoja ympäri maailmaa. Satamaa vartioi kaksi 1600-luvulla rakennettua linnoitusta: pohjoisessa Fort Saint-Jeanin linnoitus ja etelässä Fort Saint-Nicolas’n linnoitus. Vanhassa satamasta löytyy valtava määrä kahviloita ja ravintoloita, joihin kannattaa istahtaa alas nauttimaan alueen erityisherkusta, sinisimpukoista.

Marseillen katukuvaa

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä: 

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Täysihoitoristeilyllä juomapaketit voi ostaa lisämaksusta. All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.  

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.

 

 

Hinnat alkaen:
1 139.00€