Arabiemiraattien, Qatarin ja Omanin all inclusive -risteily  uutuuslaivalla!

Dubai | Doha | Muscat | Abu Dhabi | Dubai

Tällä loistoristeilyllä tutustut eksoottisiin, aina mielenkiintoisiin vierailukohteisiin Arabiemiraateissa, Qatarissa ja Omanin sulttaanikunnassa. Laivalla nautit laivan monipuolisista ja korkeatasoisista palveluista.

Upea, Turussa rakennettu Costa Toscana on Costan laivaston uusin kaunokainen, joka tarjoaa vierailleen mahtavan kattauksen korkealuokkaisia ravintoloita, monipuolisia palveluita ja upeat puitteet unohtumattomalle lomalle. Tutustu laivaan tästä!

Lähdöt 16.12.2022 - 10.3.2023
Hinta alkaen vain 1595 €

Ainutlaatuista arkkitehtuuria

Reitti ja aikataulu:

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Dubai (Arabiemiirikuntien Liitto) -- --
2 Dubai (Arabiemiirikuntien Liitto) -- 23:59
3 Doha (Qatar) 14:30 21:30
4 Meripäivä -- --
5 Muscat (Oman) 07:00 17:00
6 Abu Dhabi (Arabiemiirikuntien Liitto) 18:30 --
7 Abu Dhabi (Arabiemiirikuntien Liitto) -- 20:00
8 Dubai (Arabiemiirikuntien Liitto) 05:00 --

Risteilyllä pääset tutustumaan upeisiin vierailukohteisiin;

Dubai

Dubai on risteilyn alku- ja päätesatama. Risteilyn ensimmäinen yö vietetään laivalla Dubain satamassa, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä todistamaan kaupungin syttymistä valojen väriloistoon yön pimetessä. Pakollisia nähtävyyksiä ovat muun muassa maailman korkein rakennus Burj Khalifa, maailman suurin suihkulähde Dubai Fountain sekä maailman ainoa seitsemän tähden hotelli, alla olevassa kuvassakin näkyvä Burj al Arab.

Vanha ja uusi rinnakkain

Doha

Idän eksotiikka ja ikivanhat perinteet kohtaavat täällä huippumodernin nykymaailman pilvenpiirtäjineen, ostoskeskuksineen ja luksusrantoineen. Qatarin Doha on täydellinen esimerkki tästä huikealla tavalla toteutetusta yhdistelmästä.

Loistoa ja mystiikkaa

Muscat

Arabian jalokiveksikin kutsuttu Muscat on Omanin sulttaanikunnan kiehtova pääkaupunki Omaninlahdella. Kaupunki on tunnettu upeasta arkkitehtuuristaan ja vieraanvaraisista asukkaistaan. Hyviä tärppejä kohteeseen ovat muun muassa paikalliset kalamarkkinat sekä laaja basaarialue Mutrah Souq.

Nuori haukkaharrastaja

Abu Dhabi

Adu Dhabi on monelle tuttu Formula 1 -kisoistaan, mutta kannattaa tutustua myös alla olevan kuvan uskomattomaan Šeikki Zayedin moskeijaan, tehdä ostoksia Marina Mall -ostoskeskuksessa, käydä Heritage Village -perinnekylässä ihailemassa kaupungin horisonttia lahden toiselta puolen ja kävellä pilvenpiirtäjien ja palmujen juuressa pitkin Cornichen rantabulevardia.

Henkeäsalpaava Zayedin moskeija

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä:  

All inclusive -risteilyyn sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa, kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen) sekä virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla. Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta. 

Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta. Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.   

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Paikkoja rajoitetusti.
Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta
myynti@loistoristeilyt.fi tai p. 010 231 6550.