Karibia

14-yon-Karibian-risteily

16 päivän Karibian risteily

Paras tapa nauttia Karibian upeista maisemista ja lukemattomista paratiisisaarista on loistoristeilijän matkassa. Loistoristeilyt tarjoaa markkinoiden ylivoimaisesti parhaat risteilyt Karibialle. Kun lähdet matkaamme, saat upeat puitteet matkustamiselle, korkealaatuisen täysihoidon ruokineen ja juomineen sekä kaikkein monipuolisimman matkareitin. Matkanjohtajalähdöllä mukana kulkee suomalainen asiantuntijaopas, jonka johdolla on mielenkiintoista tutustua kohteisiin. Saaria voi toki tutkia ominkin päin ja löytää ikiomat aarteensa!

Tutustu täällä risteilysi kohteisiin!

 • Guadeloupe, Antilles

  Aurinkoinen Guadeloupe on 14 yön Karibian risteilyn alku- ja päätesatama. Lähtö- ja paluupäivänä kohteeseen ei ole liiemmin aikaa tutustua, mutta laiva pysähtyy Guadeloupella kesken risteilyn kokonaisen päivän verran!

 • Scarborough, Trinidad-Tobago

  Scarborough on kaupunki Trinidad-Tobagolla. Se on Tobago-nimisen saaren pääkaupunki. Scarborough on suosittu kohde sukeltajien keskuudessa, mutta tekemistä löytyy muillekin. Trooppinen ilmasto hellii ympäri vuoden ja merivesi on lämmintä.

 • Grenada, Antilles

  Grenada on yksi Karibian vehreimmistä ja hedelmällisimmistä saarista. Täällä kukat kukkivat ja lähes kaikki kuviteltavissa olevat hedelmät kasvavat.

 • Barbados, Antilles

  Barbados on valokuvaajan unelmakohde. Postikorttimaisemat toisensa jälkeen laittavat kameran laulamaan. Valkoisia, puuterisia hiekkarantoja, vilkkaita, värikkäitä kaupunkeja sekä iloisia asukkaita. Mitäpä sitä muuta lomalainen kaipaisi!

 • St. Lucia, Antilles

  St. Lucia on häämatkalaisten suosikkikohde - eikä syyttä. Kohteessa voit nauttia kauniista rannoista, vehreistä sademetsistä ja vaikkapa snorklauksesta sekä värikkäästä merenalaisesta elämästä.

 • Martinique, Antilles

  Martinique on Ranskan merentakainen departementti ja siten myös osa Euroopan unionia ja euroaluetta. Kokemisen arvoista Martiniquessa ovat värikkäät kauppahallit; vaatteiden ja korujen lisäksi niissä myydään hedelmiä, kasveja ja mausteita, joita ei Suomessa näe.

 • St. Maarten, Antilles

  Hollantilainen St. Maarten jakaa saman saaren yhdessä ranskalaisen St. Martinin kanssa. St. Maarten on tunnettu Maho Beach nimisestä rannasta, joka sijaitsee aivan lentokentän vieressä. Rannan yli laskeutuu jatkuvasti hurjan matalalla lentäviä lentokoneita.

 • Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret

  Tortola kuuluu Brittiläisiin Neitsytsaariin, ja on sekä pinta-alaltaan että asukasluvultaan saariryhmän suurin. Tortolasta löytyy lukemattomia kauniita rantoja, joista ainakin yksi on koettava!

 • Antigua, Antilles

  Kauniit auringonlaskut, letkeä karibialainen elämäntyyli ja laaja aktiviteettivalikoima ovat Antiguan tavaramerkkejä.

 • Kingstown, Saint Vincent & Grenadiinit

  Kingstown, on Saint Vincent ja Grenadiinien pääkaupunki, sekä viennin ja turismin kannalta tärkeä satama. Vientituotteita ovat muun muassa banaanit ja pähkinät.

 • Barbados

  Barbados on valokuvaajan unelmakohde. Postikorttimaisemat toisensa jälkeen laittavat kameran laulamaan. Valkoisia, puuterisia hiekkarantoja, vilkkaita, värikkäitä kaupunkeja sekä iloisia asukkaita. Mitäpä sitä muuta lomalainen kaipaisi!