HUOM. Hakukoneessamme on käynnissä järjestelmäpäivitys, joten se ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Ota yhteys myyntipalveluumme myynti@loistoristeilyt.fi tai puh. 010 231 6550
ma-pe klo 10-15 - autamme mielellämme!

16 päivän Suuri Karibian risteily!

Tämä risteily on unohtumaton kokemus! Costa Deliziosan matkassa tutustut Karibian kymmeneen parhaimpaan kohteeseen, kuten unelmien Neitsytsaariin, ikoniseen Barbadokseen ja pikkuriikkiseen paratiisiin Saint Luciaan. Kaikkia kohteita yhdistää palmujen reunustamat valkoiset hiekkarannat, mahtavat maisemat sekä letkeä ja lämmin tunnelma. Tästä ei unelmien loma parane!

Lähdöt 16.12.2021 - 18.3.2022

18.2.2022 risteilyllä mukana asiantuntijaoppaamme Minna Ojala.

Risteilyn alustava reitti ja aikataulu (reitti vaihtelee lähtöpäivän mukaan):

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 La Romana (Dominkaaninen Tasavalta) -- 23:00
2 Meripäivä -- --
3 BES-Saaret (Antillit) 08:00 20:00
4 Aruba (Antillit) 08:00 20:00
5
Curacao (Alankomaiden Antillit)
07:00 20:00
6 Meripäivä -- --
7 Catalina Island (Dominkaaninen Tasavalta) 08:00 18:00
8 Santo Domingo (Dominkaaninen Tasavalta) 08:00 23:30
9 Meripäivä -- --
10 Kingstown (Saint Vincent Ja Grenadiinit) 08:00 18:00
11 Barbados (Antillit) 08:00 18:00
12 St. Lucia (Antillit) 08:00 18:00
13 Antigua (Leeward-Saaret) 08:00 18:00
14 Tortola (Brittiläiset Neitsytsaaret) 07:00 14:00
15 La Romana (Dominikaaninen Tasavalta) 08:00 --

Risteilyllä pääset tutustumaan mm. näihin upeisiin kohteisiin:

Aruba
Aruba on yksi maailman kauneimmista ja romanttisimmista rantalomakohteista, mistä syystä se onkin erityisesti tuoreiden hääparien suosiossa. Mielenkiintoisia nähtävyyksiä ovat mm. värikäs pääkaupunki Oranjestad sekä saaren läheisyyteen uponnut Antilla-laivan hylky.
Palm Beach Aruba
 

St. Lucia
Tämäkin saari on rakastavaisten ja häämatkalaisten varma suosikkikohde - eikä syyttä. Kohteessa voit nauttia kauniista rannoista, vehreistä sademetsistä ja vaikkapa snorklauksesta sekä värikkäästä merenalaisesta elämästä. Korkeat, sokeritoppamaiset vuoret ovat St. Lucian tunnusmerkki.

St. Lucian tunnusmerkit

 
Kingstown
Kingstown on Saint Vincent ja Grenadiinien pääkaupunki, sekä viennin ja turismin kannalta yksi Karibian tärkeimpiä satamia.

 Antaudu tanssiin!

Barbados
Barbados on valokuvaajan unelmakohde. Postikorttimaisemat toisensa jälkeen laittavat kameran laulamaan. Valkoisia, puuterisia hiekkarantoja, vilkkaita, värikkäitä kaupunkeja sekä iloisia asukkaita. Mitäpä sitä muuta lomalainen kaipaisi!
Barbadoksen laguuni

Antigua
Kauniit auringonlaskut, letkeä karibialainen elämäntyyli ja laaja aktiviteettivalikoima ovat Antiguan tavaramerkkejä. Kokeile vaikka miltä turkoosi meri näyttää varjoliitimen kyydistä..!

Varjoliitoa!

Tortola
Tortola kuuluu Brittiläisiin Neitsytsaariin, ja onkin sekä pinta-alaltaan että asukasluvultaan saariryhmän suurin. Tortolasta löytyy lukemattomia kauniita rantoja, joista ainakin yksi on koettava - kun tänne saakka on päästy!

 Väriloistoa myös pinnan alla  
 
Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä: 

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Täysihoitoristeilyllä juomapaketin voi varata lisämaksusta.  All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.  

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Paikkoja rajoitetusti.
Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset ja lisätiedot verkkokaupastamme sekä myyntipalvelusta
myynti@loistoristeilyt.fi tai p. 010 231 6550

Hinnat alkaen:
2 695.00€