Emiraatit, Qatar ja Oman

8 päivän Emiraattien, Dubain ja Omanin risteily
Costa Smeralda

Kun kangastuksesta tulee totta - tervetuloa paratiisiin keskellä keidasta

Persianlahden risteilyllä idän eksotiikka ja ikivanhat perinteet kohtaavat huippumodernin nykypäivän pilvenpiirtäjineen, ostoskeskuksineen ja hiekkarantoineen. Lähde mukaan matkalle täysin toiseen maailmaan, joka lumoaa sinut kauneudellaan, suitsukkeiden tuoksullaan ja herkullisilla ruoillaan. 

Tee alla olevien esittelyjen avulla virtuaalimatkalle kohteisiimme ja varaa unelmien eksoottinen matkasi. Olet itämaisen tunnelman syleilyssä ennenkuin huomaatkaan!

 • Doha, Qatar

  Idän eksotiikka ja ikivanhat perinteet kohtaavat täällä huippumodernin nykymaailman pilvenpiirtäjineen, ostoskeskuksineen ja luksusrantoineen.
  Qatarin Doha on täydellinen esimerkki tästä huikealla tavalla toteutetusta yhdistelmästä.

 • Dubai, Emiraatit

  On vaikea uskoa, että 50 vuotta sitten täällä asuivat beduiinit, jotka söivät taateleita ja kamelinlihaa. Löytyi öljyä, ja nyt Dubai on todellinen ennätysten kaupunki. Täältä löytyvät muun muassa maailman korkein rakennus Burj Khalifa sekä maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall.

 • Abu Dhabi, Emiraatit

  Abu Dhabi on suurin Arabiemiirikuntien liiton seitsemästä emiraatista. Arabiemiirikuntien liiton pääkaupunki on myös nimeltään Abu Dhabi, ja se on Dubain lisäksi yksi maan suosikkilomakohteista. Abu Dhabin, jonka nimi tarkoittaa antiloopin isää, on vauhdikkaasti kehittyvä kaupunki.

 • Muscat, Oman

  Muscat on Omanin sulttaanikunnan pääkaupunki. Sitä on kutsuttu Arabian jalokiveksi. Muscatilla ei ole varsinaista ydinkeskustaa, mutta sen sijaan kiehtova vanha kaupunki ja moderneja liikekeskuksia.