sari's picture

Matkanjohtajien terveiset - kohta mennään taas!

HUIPPUOPPAAMME OVAT JO LÄHTÖKUOPISSA!

Kun risteilyt ovat olleet tauolla, myöskin matkanjohtajien on pitänyt kehitellä itselleen jotain muuta tekemistä. Kysyimme kahdelta superoppaaltamme Minnalta ja Tuulilta, miten tämä poikkeuksellinen aika on sujunut, ja joko neideillä risteilyjalka vipattaa.

Joko veri vetää merille, Minna?

"Ikävä merelle ja töihin on suuri - vieroitusoireita opastamisesta alkaa olemaan jo hullun lailla! Nyt on toki ollut pitkästä aikaa tavata ystäviä ja nauttia heidän seurastaan kun muutoin olen pitkälti maailmalla, tehdä perusasioita - ulkoilla, kuntoilla... Olen myös opiskellut, ja tehnyt mm. jatko-opintoja oppaan työhöni. Hurjan mielenkiintoisia kursseja esim. muinaisista meksikolaisista hieroglyfeistä! Heinäkuussa tulin rakkaaseen Meksikoon ja olen saanut nauttia auringosta ja lämmöstä. Loppuvuoden vietänkin opettajan hommissa Suomessa. Monipuolinen vuosi siis ja hurjia kokemuksia takana, kun hurrikaanin keskelläkin on oltu! Kova ikävä on meidän mahtavia suomalaisryhmiä, porukan yhteishenkeä - teitä, ihanat asiakkaat. Toivottavasti nähdään pian merillä!"

Minna rannalla

Puhaltaako Tuulilla jo merituuli mielessä?

"Kyllä, ehdottomasti! Risteilyjä odotellessa on tullut tehtyä aivan erilaisia asioita ja viettänyt paljon aikaa luonnossa; olen kiertänyt mm. Etelä-Suomen kansallispuistoja ja Lappia, josta pääsin vaeltamaan myös Norjan puolella. Ensimmäistä kertaa pääsi stadin tyttökin keräämään hillaa! Mieli kyllä halajaa merille; eniten mielessä pyörii laivan ihanan rento ilmapiiri ja illanistujaiset porukassa livemusiikkia kuunnellen - ja tietysti hauskat päivät kohteissa. On taas ihanaa päästä jakamaan maailman ihmeellisyyttä tarinoiden ja yhteisten kokemusten kautta. Parasta työssäni onkin se, että pääsen aitiopaikalta tekemään risteilystä aina vaan paremman ja maagisemman - kaikkine kommelluksineenkin. Niinhän kuulemma sanotaan, että Tuulin matkassa ei ole koskaan tylsää!

Tuuli pitkopuilla

Minnan ja Tuulin johdolla pääset tutkimusretkille ja hauskanpitoon niin lähelle kuin maailman ääriin - Norjan vuonoilta Karibialle ja kaikkea siltä väliltä.  Oppaittemme koulutusta on päivitetty uuden tilanteen mukaisesti ja he kaikki ovat valmiina palvelukseen - asiantuntevina ja intoa täynnä.

Lähde siis mukaan! Tutustu upeisiin matkanjohtajalähtöihimme TÄSTÄ ja valitse omasi! 

Vanhemmat kirjoitukset